Kino De Kroeg #1: Carrie

Film kijken bij De Kroeg, met hapjes en korting

 

kino.png

KINO DE KROEG
Op zondag 29 oktober vindt de eerste editie plaats van Kino De Kroeg. Met Halloween in het verschiet bijten we het spits af met Carrie, het meesterwerk van Brian De Palma gebaseerd op de gelijknamige debuutroman van Stephen King.

DE FILM
Als Alfred Hitchcock de Engelse Master of Suspense is, dan is Brian De Palma zijn Amerikaanse gelijke. De notoire “prom scene” in Carrie was niet alleen vooruitstrevend binnen de cinematografie, maar tevens het toonbeeld van spanningsopbouw. De drie-eenheid van Stephen King's aangrijpende verhaal, De Palma's visionaire, genadeloze visie en Sissy Spaceks historische vertolking van de titelrol is een “marriage made in Heaven” en maakt Carrie tot één van de beste films allertijden.

KORTING
Kaartjes zijn voor 3 euro op de avond zelf verkrijgbaar aan de bar en bieden je naast de filmvertoning tevens een fikse korting op een maaltijd in het restaurant (vooraf aan de film te genieten) en een Bloody Carrie aan de bar. Na afloop van de film worden er plaatjes gedraaid.

Aanvang: 20.30
After met dj: 22.30

Entree: € 3

Film + Diner: € 10
Bloody Carrie: € 4

OVER KINO
Kino vertoont speelfilms en documentaires op verschillende locaties in Arnhem in een intieme setting. De films worden gekozen op hun onconventionele en grensverleggende karakter en voorzien van randprogrammering.

Terug naar agenda