Tom Blombergs PopQuiz

Iedereen kan meedoen!

TOMm.jpg

De zomer voorbij, de -ber in de maand en dus pakt Café De Kroeg de draad van de reguliere popquiz weer op. Zou ook quizmaster Tom Blomberg zijn haren goudblond hebben geverfd...?!!

De eerste editie van het zevende (!) seizoen, alweer. Een doorstart, niet op de derde vrijdag van de maand.
Alle festiviteiten rond de herdenking van De Slag Om Arnhem zetten vrijdag de 15de de hele stad op z'n kop en daarom schuift de popquiz door naar vrijdag 29 september a.s. Natuurlijk weer met alle bekende ingrediënten - vier thematische ronden, lokaal talent in de live-ronde, actuele trivia en nepnieuws in Masker Op? Masker Af! en de immer charmante HoesPoes tijdens de pauzes. De extra scores dankzij de Joker en de SuperJoker kunnen net het verschil maken. Alle leden van het winnende team (max. vijf) worden t.z.t. getrakteerd op een etentje in het belendende restaurant van Café De Kroeg. De twee daarna beste teams worden verrast met klinkende prijzen. Voor het op-één-na laatste team is er, als troost, een proostprijs - en een hand van de quizmaster. Iedereen kan meedoen. Het niveau van de quiz blijft bewust gevarieerd en laagdrempelig - met voldoende pittige uitdagingen voor de ware kenners.

Toegang: gratis.
Contributie: 3 euro per deelnemer.
Inloop: vanaf 19.45 uur.
Aanvang popquiz: 20.30 uur.

Het van tevoren een tafel reserveren blijft raadzaam: 026 - 44 33 271 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Deelnemers van buiten Arnhem kunnen hun auto het best, want het goedkoopst, kwijt in parkeergarage Rozet aan de Langstraat. 's Avonds is hier het parkeertarief 50 cent per uur. Vanaf Rozet is het slechts een paar minuten lopen naar Café De Kroeg aan de Nieuwstraat 27.

Hartelijk welkom en tot ziens op vrijdag 29 september a.s. in Café De Kroeg in Arnhem!

Terug naar agenda