MZD presents

Pete the Temp & L*Roneous

mzd.png

Opnieuw een show met de beste muziekacts van Mensen Zeggen Dingen. Één act komt uit de UK en de andere uit de USA dus beiden buiten Europa.

Pete the Temp kennen jullie natuurlijk van zijn magistrale shows in Arnhem, Nijmegen en Utrecht waar deze man het publiek inpakte met loop-station, gitaar, zang, poëzie en raps. De artiest is activistisch zonder dat het protserig gaat worden, symphatiek zonder te slijmen en een ware grootmeester in de publieksparticipatie.

L*Roneous komt voor de derde keer naar Arnhem. Deze underground hiphoplegende uit Oakland Californië heeft telkens wereldberoemde scratchdj's meegenomen, maakt de mooiste graffiti en heeft teksten die het best te zijn vergelijken met rappers als MF Doom en KRS One. Hij heeft een voorliefde voor Nederland en is in Amerika vooral bezig met het helpen van de zwakkeren en het neerzetten van strakke shows.

Er zullen verscheidene andere acts te zien zijn. Wij vieren dat de zomer bijna ten einde is en dat we snel weer aan het seizoen zullen beginnen. Maak de riemen vast voor een onvergetelijke avond.

Aanvang 20:00
Entree 5 euro.