Stranger in Town + Handsome Molly

Dampende live optredens.

 

Stranger-in-town.jpg
In voor een paar uurtjes blues met een vleugje soul en rock & Roll?
Stranger In Town is in 2011 opgericht met als doel lekker samen te jammen. Al snel ontstond de behoefte om op te treden, omdat het samen spelen knallend verliep. Inmiddels zijn de eerste jaren achter de rug en smaakt het naar meer! Hoewel ze voornamelijk blues spelen, maken ze ook een uitstapje richting rock en soulmuziek. Op hun repertoire staan o.a. nummers van The Fabulous Thunderbirds, Tommy Castro en Stevie Ray Vaughn.

13.jpg

Handsome Molly staat voor stijlvolle rock ‘n roll. Deze van origine Apeldoornse 4-mans rock formatie bestaat uit Lody Willemsen, drums; Hans Bulten, bas; Frank van der Meijden, gitaar en singer/songwriter Ton Terink ook op gitaar.
Een optreden wordt ervaren als een sprankelend feestje waarbij de classic rock uit de 70/80 jaren wordt gecombineerd met (power)blues en een vleugje soul/country/folk. Het repertoire bestaat niet alleen uit covers maar ook uit vele eigen nummers, van swingende rock tot gevoelige ballads. Hun muzikale creativiteit heeft eind 2015 geresulteerd in het uitbrengen van hun eerste CD ‘Free’. Hierop staan eigen nummers en tevens de single ‘Sweet Dreams’

Vanaf 21:00
Entree gratis

Terug naar agenda