Literaire avond 'Spoken Word'

1545806 597890356951264 1979127456 n

De literaire avond Spoken Word keert na een lange winterslaap terug. Op een nieuwe locatie. De Arnhemse organisatie Stadsgreep organiseert een avond die in het leven is geroepen om schrijvers, dichters en rappers te voorzien van een podium. Het evenement vindt plaats op vrijdag 31 januari.

Café de Kroeg biedt vanaf 20:00uur decor voor een avond met gitzwarte humor, kritische voordrachten en gevatte anekdotes. Voor de achtste editie is gekozen voor een line up met grote diversiteit. Zo staat dichter en scriptschrijver Jibbe Willems naast Rijmpiet en Freaky Freek (ode aan Arnhem) en de schrijvende postbode Remco Kok naast Djamel de Rijmfee (Word! Festival en Serious Request Musis Sacrum).

De rest van het gezelschap bestaat uit Sven Matse, Merel Spikker, Jurgen Gravestein, Frans Mouton en Tim Lenders. Na twee uur aan voordrachten zal de nacht worden ingeluid met een muzikale programmering. Het duo DJ Superdoei en het Pannenkoek Soundsystem collectief bedienen het publiek met een combinatie van oude Electro, Trip Hop, Deep House en Techno.

Start 20:00 uur. De entree is gratis.