NAAR DE KROEG

1545806 597890356951264 1979127456 n

Zin in een drankje, lekker bijpraten met vrienden, muziek luisteren, hapje erbij? Relax, je bent te gast bij De Kroeg. Dinsdag t/m zondag ben je welkom vanaf 16 uur, eten kan vanaf 17 uur. Live muziek is er op donderdag, vrijdag en zaterdag. De bar is rijkelijk gevuld.

BORRELS EN FEESTJES

cafedekroeg-binnen

Voor borrels en feestjes bent u bij Cafe de Kroeg aan het juiste adres! We bieden een keuze uit een gevarieerd aanbod van heerlijke hapjes en snacks, ook voor de vegetariers, vers gemaakt door de keuken van het restaurant. Ons café biedt een gezellige en ongedwongen sfeer en is geschikt voor groepen van 5 tot maximaal 80 personen. In overleg stellen we een pakket samen en zorgen we voor juiste bediening en aankleding. Daarnaast beschikken we over een ruim podium inclusief AV materialen, P.A. - en DJ set. Dit maakt ons uitstekend geschikt voor presentaties en (bedrijfs-)borrels maar ook jubilea, verjaardagen en andere feestelijke partijen. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 026-4433271

U bent van harte welkom in Café de Kroeg!

ETEN

Schermafbeelding 2014-01-29 om 22.26.29

In ons restuarant kunt u in een ontspannen omgeving genieten van een goede maaltijd. Het restaurant wisselt iedere maand zijn menu, zodat u kunt kiezen uit nieuwe voor, hoofd- en nagerechten. Let u vooral op onze specials, waarin onze chef zijn fantasie gebruikt en met uitgekiende recepten voor de dag komt. Zie links het Menu van deze maand. Met natuurlijk een kindermenu! Het restaurant beschikt over 50 zitplaatsen. U kunt met een groot gezelschap bij ons eten, tot 15 personen á la carte, bij een grotere groep kunt u zelf een keuze maken uit  3 voor- en 3 hoofdgerechten.

Het restaurant is met een geluidsdichte sluis verbonden met het café! Mocht u ervoor kiezen dan kunt na de maaltijd in ons cafe iets drinken.

LIVE

Spijkerblouse.DeKroeg.28122013.RobertKoekkoek.001

In ons café vindt bijna iedere dag een activiteit plaats. We bieden al jaren een gevarieerd muziekprogramma aan, popliefhebbende Arnhemmers weten ons dan ook goed te vinden. Naast onze muziekprogrammering vinden er ook regelmatig literaire avonden, spelletjes avonden en knutselworkshops plaats in het café. Neem snel een kijkje in onze agenda om te zien wat er vandaag te doen is!

(Foto: Robert Koekkoek)

TERRAS

terras-800

In de zomer kunt u heerlijk bij ons op het terras zitten. Voor de kinderen staan de kleurpotloden en de doos met autootjes al klaar.
Met een groot aantal parkeerplaatsen in de buurt is ons goed bereikbare café het perfecte eindpunt na een wandeling aan de Rijn of een middagje boodschappen doen op de markt.

WIFI

wifi.jpg

Ja, u kunt bij ons WIFI gebruiken, voor werk en/of plezier.